Over ons


Kanti Saus
Kanti Saus is een kant-en-klaar recept die men een handje helpt in de keuken. Iedereen houd van lekker eten, maar niet iedereen is handig in de keuken. Met deze gedachte voorziet Kanti Saus een ieder van wat meer keuken-gemak. Met een eigen creativiteit als accent biedt Kanti Saus hét product voor een perfecte en overheerlijke maaltijd. Kanti Saus zal in de toekomst alleen maar blijven groeien en ontwikkelen. Tevens zullen onze sausen in steeds meer toko's te koop worden gesteld.
Oprichter
De oprichter van Kanti Saus, heeft het ondernemen niet van een vreemde. Hij is opgegroeid uit een gezin waarbij zo goed als een ieder zichzelf omhoog heeft gewerkt als zelfstandig ondernemer. Deze kracht heeft hij nooit laten liggen en is zijn creatieve denkwijze wel degelijk toe blijven passen van waaruit Kanti Saus is geboren.
 
Kanti Saus is vanaf het begin vrij snel van de grond gekomen. Haar producten liggen inmiddels in de schappen van vele toko's over het hele land. Kanti Saus is een zeer gemotiveerd bedrijf die elke dag weer streeft naar een nieuw niveau van succes. Als ambitieuze onderneming met de focus op een creatieve kijk naar het vergemakkelijken binnen het voorbereiden van lekker eten is er geen betere samenstelling om Kanti Saus tot een succes te maken.

Nieuws & Updates